NCAI Mid Year 2022 Conference
Agenda
Youth: Field Trip to Anchorage Museum: Smithsonian Arctic Studies Center
Youth
9:00am - 12:00pm
Duration: 3 hours
Students will be led on a tour of the museum and its collections. All costs included in registration. We will be walking from the Dena’ina Center to the Museum. It is approximately .03 miles. We will depart from the main lobby of the Dena’ina Center at 9:15 a.m.
Registration/Rules & Credentials Open
Registration
10:00am - 4:00pm
First Floor Lobby - Dena’ina Center
Duration: 6 hours
NCAI Fund Board Meeting
Board Meeting
11:00am - 12:00pm
Duration: 1 hour
NCAI Executive Committee Board Meeting
Board Meeting
12:30pm - 4:30pm
Duration: 4 hours
Youth: Meet and Greet
Youth
4:00pm - 6:00pm
Duration: 2 hours
The NCAI Youth Commission will host a welcome event. Come meet other Native youth from across Indian Country and get an overview of the Conference. All youth in attendance are invited.
Elected Leader Reception
Reception
5:00pm - 7:00pm
Tikahtnu D/E - Dena’ina Center
Duration: 2 hours
Private reception for elected Tribal Leaders and Alaska Native Corporation leaders. Registered leaders at the conference are invited to engage directly with Senior Congressional leadership, federal administration officials and special guests.